Opinión

Educar en el respecte

'Educar en el respecte' La Punxa és l'opinió de Juan Magraner

'Educar en el respecte' La Punxa és l'opinió de Juan Magraner

00:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1684910866238/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Valencia

Una vegada més la fiscal Susana Gisbert ha posat el dit en la ferida i ha tornat a dir una cosa que oblidem sistemàticament: quan parlem d'odi, oblidem l'educació. Cal plantejar-se, i fer-ho ja, com hem arribat al punt que jóvens siguen els principals protagonistes de notícies relacionades amb violència masclista, baralles en el carrer i racisme... Els tres insultadors de Mestalla tenen entre 18 i 21 anys... Tenim un problema. Una generació de maleducats amb excepcions, afortunadament. Però, una generació que a hores d'ara no sé si tenim temps de reeducar... No podem perdre de vista això quan es parla de programes i polítiques educatives. Educar en el respecte és la millor prevenció.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
  •