Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
EDUCACIÓ

Carlota Lloret d'Horta Major i Valeria Morillo d'Esclaves guanyen els Premis Sambori

Les dos alumnes han vingut a Radio Alcoy acompanyades per les seues mestres, Sara Fenollar i Rosa Llopis, junt a la professora Pilar Satorre d'Horta Major per a parlar dels premis de la Trobada d'Escoles Valencianes

Les guanyadores dels Premis Sambori parlen sobre els seus relats (25/05/2023)

Les guanyadores dels Premis Sambori parlen sobre els seus relats (25/05/2023)

09:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1685022894213/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Els col·legis Horta Major i Esclaves estan d'enhorabona. Dos alumnes seues, Carlota Lloret, del primer centre, i Valeria Morillo, del segon, han guanyat amb els seus relats els Premis Sambori en la seua XXV edició. el tradicional concurs de literatura en valencià 2023. L'entrega de premis tindrà lloc aquest dissabte 27 de maig a València, més en concret al campus de la Universitat Politècnica de València.

Carlota Lloret ens parla sobre el seu relat 'Història d'un billet de 5 euros' i Valeria Morillo del que porta per títol 'El vol dels teuladins', els dos relats premiats. Les dos han estat acompanyades en Radio Alcoy per les seues mestres, Sara Fenollar i Rosa Llopis, respectivament.

També ha acudir a l'estudi la professora Pilar Satorre, cap d'estudis d'Horta Major i tutora del premi col·laboratiu de la Trobada d'Escoles Valencianes que va tindre lloc a la ciutat d'Alcoi, uns premis que es van entregar en el centre d'educació especial, Tomás LLàcer.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad