Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
MÚSICA I SOLIDARITAT

La Setmana Gran del Piano de l'Associació d'Amics de la Música d'Alcoi serà a benefici de la Fundación La Salle Acoge

Els concerts seran del 5 al 9 de juny al Salón Rotonda del Círculo Industrial

Alcoi

L'Associació Amics de la Música d'Alcoi ha organitzat l'11a edició de la Setmana Gran del Piano que se celebrarà del 5 al 9 de juny i els donatius seran per a la Fundación La Salle Acoge.

El Salón Rotonda del Círculo Industrial serà l'escenari dels concerts protagonitzats per onze artistes. El dilluns actuarà la soprano Silvia Vázquez i el pianiste Carles Budó; el dimarts serà la cantant Melisa Fernández, Ezequiel Acosta amb el bandoneón i el pianiste Juan Gadea. El públic, el dimecres, podrà gaudir de les interpretacions d'Alfredo Ferre al violoncel i Dominic Chamot al piano i l'actuació de Vienna Trio està programada per al dijous. El cicle es tancarà el divendres amb la pianista Judit Jáuregui.

Per primera vegada, la Setmana Gran del Piano d'Alcoi sonarà després que aquesta entrara a formar part de la Asociación Nacional de Festivales, FestClásica. Incorporació que ha destacat per Miguel Ferrándiz en l'entrevista en Hoy por hoy Alcoy. El directiu de l'Associació d'Amics de la Música d'Alcoi, a banda d'anunciar els músics que protagonitzaran els cinc concerts, també ha anunciat que han decidit que els donatius d'aquest cicle de concerts seran per a la Fundación La Salle Acoge. Rafa Carbonell, representant d'aquesta fundació a Alcoi, també ha estat en Hoy por hoy Alcoy per agrair la col·laboració i ha explicat la tasca que realitzen per ajudar a joves amb dificultats d'integració social.

Els concerts s'iniciaran a les 20 hores i l'aporetació per a la Fundación La Salle Acoge es podrà fer en la mateixa entrada al Salón Rotonda del Círculo Industrial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00