Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
EDUCACIÓN

María Rosel, als seus 90 anys: "Porte més de 30 anys cursant estudis en el Orosia Silvestre i ho recomane moltíssim a tots"

El director del Centre de Formació de Persones Adultes, José Payá, i la professora d'ànglés i castellà, Mónica Catalá, han estat en l'estudi de Radio Alcoy acompanyant a l'alumna més emblemàtica de l'institució

El Centre de Formació de Persones Adultes Orosia Silvestre (31/05/2023)

El Centre de Formació de Persones Adultes Orosia Silvestre (31/05/2023)

13:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1685537948192/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

María Rosel Piqueres va nàixer el 2 de febrer de 1933 per tant té 90 anys. Quan es va jubilar després d'estar treballant des dels 7 anys, va decidir posar-se a estudiar i es va matricular en el Centre de Formació de Persones Adultes Orosia Silvestre, on, tres dècades després, continua cursant estudis en aquesta ocasió de valencià i anglés, encara que també fa ioga. María diu que recomana de forma absoluta matricular-se en aquest centre.

Junt a María han estat en el programa Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy acompanyant-a el director José Payá i per la professora d'anglés i castellà, Mónica Catalá. Tots dos han explicat que la matriculació s'obri el 19 de juny fins al 29 del mateix mes i detalls respecte a l'oferta educativa que s'ofereix en la seu de l'edifici del Viaducte.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00