Más deportes

L’ontinyentí José Vila, competeix des de hui al Mundial d’OCR a Bèlgica

L’atleta participa a les 4 modalitats disponibles; 100 metres, 3 i 15 quilòmetres i per equips

José VIla amb la seua medalla al campionat d'Europa

Ontinyent

Ha arribat el dia. El jove atleta ontinyentí José Vila ja està preparat per competir al mundial d’OCR, carreres d’obstacles, que comença aquest matí a Genk, localitat de Bèlgica.

Vila, campió d’Europa en 2022 i subcampió aquest 2023 és una de les grans bases de la selecció espanyola en aquest mundial. L’atleta, natural d’Ontinyent, participarà en les 4 proves distintes de les que consta aquesta competició.

José Vila, qui en ocasions ens ha reconegut que la seua prova preferida son els 100 metres, començarà precisament amb eixa, per després competir als 3 i 15 quilòmetres i per últim formar part de l’equip espanyol en la carrera de relleus.

Cal recordar que el OCR es tracta d’una modalitat atlètica que combina la carrera tradicional amb els obstacles, ja siguen d’enfilar-se cap amunt, d’arrastrar-se, de força o de resistència. Podeu escoltar l'entrevista amb el propi José Vila posterior al campionat d'Europa fent clic ací.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00