Directo

LA SER, EN WHATSAPP Síguenos para estar al día de la actualidad, conocer las noticias más leídas y descubrir historias

Más deportes

D'Ontinyent a l'olimp. José Vila es proclama campió del món amb Espanya

També va aconseguir una cinquena posició. Altre ontinyentí, Amador Martínez, quart classificat

José Vila (al centre) amb els companys amb els que ha aconseguit proclamar-se campions del món

Ontinyent

L’ontinyentí José Vila es va proclamar ahir campió del món d’OCR en la prova per equips, una prova on cada membre de l’equip havia de fer 6 quilòmetres, i on el trio espanyol va ser el millor des de l’inici fins a la fi.

Una medalla d’or mundial en l’última de les 4 proves en les que competia aquest jove d’Ontinyent, que demostra que està fet d’altra pasta, ja que després de 3 dies competint, de la gran fatiga, encara va tindre forces per aconseguir una fita històrica per a l’esport espanyol.

A banda José Vila ja havia acariciat el pòdium en la primera jornada, ja que va ser cinquè classificat del món en la prova curta dels 100 metres amb obstacles. José Vila va rendir durant tot el cap de setmana a un nivell estratosfèric. Abans de la competició signava acabar entre els 25 primers, i finalment va ser el cinquè millor atleta de tot el planeta.

No va ser l’únic ontinyentí a Genk, ja que Amador Martínez també va estar en el mundial de Bèlgica i en el seu cas va aconseguir la medalla de xocolate, quart classificat de la seua categoria. Ontinyent present, i molt, als mundials d’OCR de Genk.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00