Opinión

Suspens per omissió

Valencia

Com els mals estudiants el conseller d'educació culpa a altres de les coses que a ell li pertoquen. És com aquell que no fa els deures i diu que la culpa la té el gos que s'ha menjat la llibreta. No vol entendre el conseller que governar és solucionar problemes. No és culpar a altre i ja. Dotzenes de famílies, moltes de xiquets i xiquetes amb problemes de mobilitat, no saben si passarà o no l'autobús escolar. Si passa no saben tampoc si anirà de vesprada a replegar-al cole. Moltes famílies opten pel cotxe particular. Altres no poden i no són pocs els xiquets i les xiquetes que s'han perdut dies d'escola. El conseller d'educació ha suspés i ho ha fet amb una nota molt baixeta. Aquells que guanyaren les eleccions prometent la solució de problemes no deurien ara generar més per omissió.

Sobre la firma

Juan Magraner

Juan Magraner

Editor 'Hoy por Hoy Matinal Comunitat Valenciana' y director del programa agroalimentario de 'La Llavor'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00