Directo

CONGRESO DE EEUU El Congreso de EEUU expulsa al republicano George Santos, el político imputado por 23 delitos que mintió sobre su currículum y su vida

Sociedad
RÀDIO TEATRE 'JÚLIA'

'Júlia' Capítol 4 primera part: Casar-se

La radionovel·la de Ràdio Alcoi i La Dependent, en una versió de Gemma Miralles i Miquel Peidro basada en l'obra homònima d'Isabel Clara Simó

Les entitats que fan possible la producció i l'emissió de la radionovel·la 'Júlia' / Radio Alcoy

'Júlia' Capítol 4 primera part: Casar-se (06/11/2023)

16:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1699279018344/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Després del soterrament de la senyora Cecília, el senyoret Josep Romeu es cita amb Júlia per a sincerar-se, dir-li que està enamorat d'ella, demanar-li matrimoni i oferir-li una vida millor. Rafelet, el seu noviet oficial, desconeix aquest fet i no entén els retrets de Vicenta, la mare de Júlia, ja que vol treure partit de la proposta de l’amo i Rafelet és un problema per a ella.

Les entitats patrocinadores que han fet possible l'emissió de la radionovel·la 'Júlia'

Patrocinen: Cátedra Antoni Miró d'Art Contemporani de la Universitat d'Alacant i Edicions Bromera. Col·laboren: Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i El Comtat, Coordinadora pel Valencià de la Marina Alta, Coordinadora pel Valencià de la Marina Baixa, Coordinadora pel Valencià de La Safor, Federació Escola Valenciana, El Tempir d'Elx, Institut La Salle d'Alcoi, Institut Andreu Sempere, Institut Pare Vitòria, Institut Cotes Baixes, Detroit Llibres, Llibreria Llorens, Librería Natura, Centre Cultural Castallut, Col·lectiu Serella de Banyeres de Mariola, Club d'Amigues i Amics de la Unesco, Centre Cultural Ovidi Montllor, CIP FP Batoi, Universitat d'Alacant en el seu Campus d'Alcoi i Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00