Fútbol

El Getafe CF, rival de l’Atzeneta UE en la segona ronda

L’equip de Pepe Bordalás serà l’equip que visite als de Berna Ballester

GETAFE (MADRID), 06/11/2023.- Los jugadores del Getafe, Mayoral y Diego Rico, celebran el primer gol del equipo madrileño durante el partido de la jornada 12 de Liga de Primera División que Getafe CF y Cádiz CF diputaron en el Coliseum de Getafe. EFE/Javier Lizón / Javier Lizón EFE

Ontinyent

Després de la fita històrica assolida a El Clariano, l’Atzeneta UE es citava, per primera vegada, amb un equip de la màxima competició espanyola aquesta temporada. Després de guanyar a un històric com el Zaragoza, els ‘Taronja’ estaven pendents d’un sorteig que ja els ha donat el rival.

L’exjugador del Sevilla, Diego Capel, va ser l’encarregat de signar el destí de l’Atzeneta UE en aquesta Copa del Rei, emparellant al conjunt de El Regit front al Getafe CF, dos vegades subcampió del torneig. Jugadors com Mayoral, Greenwood, Aleñà o Maksimovic entre altres s’enfrontaran als de Berna Ballester, veure’m si de nou a El Clariano.

No ha sigut el sorteig somiat per a l’Atzeneta, menys encara veient els rivals dels altres equips de Tercera, que han sigut emparellats contra dos històrics com el Sevilla CF i el València CF.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00