Opinión

La caverna

La Punxa és l'opinió de Juan Magraner 'La caverna'

La Punxa és l'opinió de Juan Magraner 'La caverna'

00:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1700207451502/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Valencia

Vens, des de 2016, reivindicant una infraestructura, gastes diners, esforços, fas campanyes nacionals de publicitat, mous Roma i Santiago i el dia de l'acte central en la capital, Madrid, en lloc de centrar-te en això et dispares al peu i dones altre titular. Podràs dir-me que l'altre tema és molt important, que tot passa per les seues mans... Sí, és cert. Però, també és cert que eixos mateixos empresaris demanaven estabilitat i la fi de la incertesa d'un govern en funcions i quan arriba el dia, llancen més llenya a eixa incertesa que tant critiquen, ignoren el resultat electoral i deixen clar que el problema no era eixe, que el problema és que no han guanyat els seus. Zero sorpreses, cert. Però, també és de veres que dels empresaris deuríem poder esperar més. Bàsicament responsabilitat i respecte als resultats electorals. Que isquen de la caverna.

Sobre la firma

Juan Magraner

Juan Magraner

Editor 'Hoy por Hoy Matinal Comunitat Valenciana' y director del programa agroalimentario de 'La Llavor'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00