Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
RÀDIO TEATRE J'ÚLIA'

'Júlia' Capítol 7: Fet està

La radionovel·la de Ràdio Alcoi i La Dependent, en una versió de Gemma Miralles i Miquel Peidro basada en l'obra homònima d'Isabel Clara Simó

Entitats que fan possible la producció i l'emissió de la radionovel·la 'Júlia' amb una imatge de la representació teatral

'Júlia' Capítol 7: Fet està (04/12/2023)

18:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1701696938941/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

L’operació d’esterilització de Júlia es porta a terme a una consulta privada de la mà d'un metge de confiança de la família. Pagat l'alt preu pel casori, afortunadament sense perill per a la seua salut, comença a relacionar-se amb Dolors, la mare de la desapareguda Cecília i sogra del senyoret, i amb els fills del mateix Josep, a la casa es fan costat entre ells tres, sense amagar que no veuen amb bons ulls el matrimoni i en concret la persona de Júlia, a la que veuen com una intrusa.

Patrocinadors i col·laboradors que fan possible l'emissió dels capítols de 'Júlia'

Patrocinen: Cátedra Antoni Miró d'Art Contemporani de la Universitat d'Alacant i Edicions Bromera. Col·laboren: Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i El Comtat, Coordinadora pel Valencià de la Marina Alta, Coordinadora pel Valencià de la Marina Baixa, Coordinadora pel Valencià de La Safor, Federació Escola Valenciana, El Tempir d'Elx, Institut La Salle d'Alcoi, Institut Andreu Sempere, Institut Pare Vitòria, Institut Cotes Baixes, Detroit Llibres, Llibreria Llorens, Librería Natura, Centre Cultural Castallut, Col·lectiu Serella de Banyeres de Mariola, Club d'Amigues i Amics de la Unesco, Centre Cultural Ovidi Montllor, CIP FP Batoi, Universitat d'Alacant en el seu Campus d'Alcoi i Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00