Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ENTREVISTA

Muro comença l'any 2024 pendent de les esperades obres del parc del Batà

L'alcalde Vicent Molina, i el primer tinent d'alcalde, Saúl Serrano, han estat en el programa Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy per a fer un repàs dels sis primers mesos de legislatura i dels projectes per a aquest any

Repassem l'actualitat de Muro amb Vicent Molina i Saúl Serrano (02/01/2024)

Repassem l'actualitat de Muro amb Vicent Molina i Saúl Serrano (02/01/2024)

20:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1704205469874/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Muro

L'alcalde de Muro, Vicent Molina, i el primer tinent d'alcalde, Saúl Serrano, han estat en el programa Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy en el que ha sigut el primer contingut d'aquest 2024 amb una ampla entrevista als dos.

Primer hem repassat els sis primers mesos de legislatura del govern de coalició entre Compromís i PSOE i després hem parlat de les activitats en marxa i dels projectes per aquest any que comencem.

Les obres del nou parc del Batà són les que més atenció desperten. Es tracta d'una remodelació integral d'aquest espaci que es troba en el centre de la localtat, en una actuació de gran importància amb un pressupost de 1.300.000 euros i un termini d'ejecució de 8 mesos.

L'empresa Construcciones Francés d'Ontinyent està ja fent els primers treballs des del 11 de desembre i s'espera per tant que la reforma del Batà estiga acabada a finals de juliol.

Dos dels problemes amb els que s'ha trobat l'obra en els seus inicis han estat solucionats. Per una part, s'ha parlat amb el pintor Toni Espinar, autor dels murals d'escriptors valencians en un de los murs, per a que els torne a pintar amb més espai i més autors en una paret paral·lela per dins del mateix parc.

Per altra part, les restes arqueològiques troballes de l'època íbera i morisca han sigut catalogats i seran protegits de forma especial durant la remodelació d'aquest espai, igual que si aparegueren noves restes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00