Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
"LA TEUA HISTÒRIA ENS DONA VIDA"

Solc convoca el VI Concurs de relats breus sobre el càncer

El certamen, que compta amb la col·laboració de Fundación Mutua Levante, està obert a qualsevol persona, major de 12 anys, que podrà presentar els textos fins al 17 de maig

Solc convoca el VI Concurs de relat

Solc convoca el VI Concurs de relat

22:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1705068776179/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Solc, l'associació comarcal d'ajuda en el tractament del càncer, ha convocat la sisena edició del Concurs de relats breus amb el tema "El càncer: un canvi en la meua vida". L'objectiu del certamen, que compta amb la col·laboració de Fundación Mutua Levante, és que s'escriguen històries vinculades amb la enfermtat o l'experiència per la que passa un familiar, amic o el propi malalt.

María José Grau i Marcela Ripoll, presidenta i coordinadora de Solc, han estat en Hoy por hoy Alcoy explicant les bases, que es poden consultar a la ací, a les xarxes socials de Solc o de Fundación Mutua Levante o també hi ha fullets. Entre els requisits: ser major de 12 anys, el text ha d'estar escrit, en valencià o en castellà, en format A4, lletra verdana a tamany 10 i en una sola pàgina. Un jurat decidirà els relats guanyadors, que seran editats per Fundación Mutua Levante en un llibre.

Una activitat que ja tenen en marxa en Solc que, en aquest 2024, celebra el seu 25è aniversari. Un any especial que han encetat acompanyant al rei Gaspar a la 139 Cavalcada dels Reis d'Orient a Alcoi. Grau i Ripoll, emocionades, han recordat a l'entrevista com ha estat l'experiència d'ajudar al seguici de Ses Majestats d'Orient.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00