Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
TRAGALUZ

Elisa Guillem: “Volem que el MADA siga un aparador de la creació artística de la nostra ciutat”

La regidora de Cultura presenta la nova edició de la Mostra d’Art i Disseny d’Alcoi que se celebrarà el 10 de febrer a la plaça de Ferrándiz i Carbonell amb la participació de 24 artistes

Tragaluz-Elisa Guillem presenta l'edició del MADA del dissabte 10 de febrer

Tragaluz-Elisa Guillem presenta l'edició del MADA del dissabte 10 de febrer

10:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1706881845542/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

La regidoria de Cultura ha impulsat la Mostra d’Art i Disseny d’Alcoi amb l’objectiu de visibilitzar als artistes. El passat desembre es va celebrar la primera edició d’aquest esdeveniment i la segona serà el proper dissabte 10 de febrer, d’11:30 a 18:30 hores, en la plaça de Ferrándiz i Carbonell.

Elisa Guillem, regidora de Cultura, en Tragaluz ha explicat que estan molt contentes per com va anar el passat desembre i ara, amb algunes millores, arriba de nou el MADA que “volem que siga un aparador de la creació artística de la nostra ciutat”.

Uns dels canvis és que s’amplia l’horari ja que serà de 11:30 a 18:30 hores. Un temps en què els artistes Arquitecturizar, Carlos Ilario, Carolina Guarinos, Celi Blasco, Col·lectiu Damac, Didi Vent, Gisbert de Miguel, Joan Ferri, Jorge Carrasco, Laura Valor Tormo, Leandro Terol, Lola Llopis Micó, Macu Seguí, MAPA, Melina Colombano, Miguel Ángel Pons, Míriam Barea, Neus Rosas Soler, Nieves Soler, Orfeo Soler, Paula Orts, Sara Esplà i Susana Alemany mostraran els seus treballs.

En aquesta edició es suma l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi amb la participació dels alumnes Luis Sanchis Martínez i Elsa Doménch Giner (ambdós del Grau d’Animació) que mostraran pegatines i prints, Ramón Goméz Pla (del CFGS d’Il·lustració) estarà amb les seues il·lustracions i Isabel Pons Bernabeu i Micaela Paredes Sarmiento (estudiants del grau de Moda) exposaran creacions de complements i roba.

Altra novetat al proper MADA serà que dos artistes tendran un espai i temps per a exposar el que fan. I, per a altres edicions, com avança la regidora en l’entrevista, hi haurà tallers per a xiquetes i xiquets.

Zona Malva i Alesa DJ posaran la banda sonora a aquest esdeveniment al que Guillem convida a assistir.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00