Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ENTREVISTA

Xavi Terol: "Tinc molts bons records de 30 anys en el periòdic Ciudad i dels últims deu en la tenda de fotografia"

El fotògraf alcoià s'acaba de jubilar després de més de 40 anys de trajectòria i en Radio Alcoy fa un ràpid repàs de la mateixa així com de dos projectes que li queden: la portada de la revista de Festes i les fotos del capità moro, Jordi Peidro, el primer protagonista al que va fotografiar al diari

Xavi Terol, a la dreta de la imatge, junt a altre fotògraf emblemàtic, Lucio Abad, en un acte recent / Paco Agulló

Xavi Terol: "Han sigut 40 anys intensos amb una càmera a la mà" (08/02/2024)

18:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707423638586/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Xavi Terol s'acaba de jubilar. Realment encara no ha pogut apreciar la vida de jubilat ja que es troba en la seua dona, Mari Luz Blanquer, acabant d'arreplegar la tenda de fotografia que ha tingut els últims deu anys al principi del carrer Sant Nicolau des de la Plaça d'Espanya. A més encara li queden dos moments importants. la representació de la revista de Festes de Moros i Cristians del 2024, ja que és l'autor de la portada i fer les fotos del càrrec del capità moro, que curiosament ostenta Jordi Peidro, qui va ser la primera persona que va fotografiar fa 40 anys quan va començar a treballar en el periòdic 'Ciudad de Alcoy'.

En el programa Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy hem volgut conèixer alguns detalls de la seua ampla trajectòria professional, tan primer com a foto-periodista a Ciudad durant quasi 30 anys, de 1983 a 2013 i després a la tenda de fotografia, especialitzant-se en fotos d'estudi. Moltes vivències i anècdotes sempre amb una càmera de fotografiar a la mà, que podem escoltar en l'àudio adjunt.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00