Opinión

Demagògia hídrica

La Punxa és l'opinió de Juan Magraner 'Demagògia hídrica'

La Punxa és l'opinió de Juan Magraner 'Demagògia hídrica'

00:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707724056184/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Valencia

Resulta que la xarxa d'abastiment d'aigua perd de mitjana en Espanya un 25% d'aigua. Ací, un 22%. Vaja, la quarta part d'aigua destinada a consum de boca, és a dir, d'aigua tractada prèviament amb el cost que això suposa, es perd. La raó hem de buscar-la en el fet que la xarxa és molt car de mantindre-la. Que hui això és competència dels ajuntaments i no tots tenen capacitat econòmica per poder fer les obres que toquen. Això és el que caldria resoldre ja i deixar-se de guerres intencionades amb una finalitat netament política i sense cap trellat ni futur. Que no siguen els ajuntaments els responsables d'això. Que s'aposte per xarxes d'abastiment sense pèrdues. Amb la sequera i la tendència del canvi climàtic hauria de ser la màxima i principal prioritat i no clavar el dit a l'ull a un altre.

Juan Magraner

Juan Magraner

Editor 'Hoy por Hoy Matinal Comunitat Valenciana' y director del programa agroalimentario de 'La Llavor'....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00