Opinión

Capital verda? Verd Vox

La Punxa és l'opinió de Juan Magraner 'Capital verda? Verd Vox'

La Punxa és l'opinió de Juan Magraner 'Capital verda? Verd Vox'

00:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707983380463/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Valencia

No pot quedar sense resposta. No deu un regidor de l'Ajuntament de la capital verda europea posar en dubte allò que les evidències demostren sense deixar cap lloc al dubte. Si José Gosálbez, que a més és regidor de la Devesa Albufera, hagués dit que la terra és plana l'efecte podria haver sigut el mateix. És com aquell que blasfema amb l'església plena un diumenge. Com aquell que demana pernil en un restaurant vegetarià perquè eixos porcs han menjat molt de verd. I no, no és ignorància, que també. És mala fe. I mala llet. Embrutar així, en el primer acte científic de la capitalitat verda, la imatge de València és, senzillament, de mala persona. Ni València ho mereix ni tampoc els valencians. María José Catalá, l'alcaldessa, li donà la ideologia a Vox i Vox li està menjant la torrada i deixant-la en ridícul si no és que, en realitat, el verd de la capitalitat que ella vol és també el verd de Vox.

Juan Magraner

Juan Magraner

Editor 'Hoy por Hoy Matinal Comunitat Valenciana' y director del programa agroalimentario de 'La Llavor'....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00