Historia
Cròniques alcoianes

Adeu al primer autobús públic d'Alcoi

El primer servici urbà d’autobusos havia sigut adjudicat l’abril de 1954

Cròniques alcoianes (18/03/2024) "Adeu al primer autobús públic d'Alcoi"

Cròniques alcoianes (18/03/2024) "Adeu al primer autobús públic d'Alcoi"

04:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1710764601325/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoy

El 15 de març de 1974, fa 50 anys, era retirat de la circulació l’últim autobús que quedava dels vehicles que havien posat en marxa la primera línia urbana de transport públic d’Alcoi, allò que es deia el S.U.A. Curiosament, ja en 1974 els usuaris del bus es preguntaven que perquè no es posaven microbusos per a fer més fluida la circulació.

El primer servici urbà d’autobusos havia sigut adjudicat l’abril de 1954.

Les queixes prompte van arribar al periòdic en la seua secció habitual de «Cartes al director». Un lector que responia al nom de «Peatón», encara que admetia l’excel·lent servici que prestava l’autobús urbà, li molestava la botzina, així com el model que s’havia contractat per a circular per Alcoi, ja que era un vehicle massa alt i incòmode per al trajecte urbà, i també massa gran per a circular pels carrers estrets d’Alcoi.

Un altre lector, que firmava «Pepe», es queixava dels sorollosos xiulets dels vehicles, que provocaven una algaravia al carrer, que no deixaven viure. Per a posar remei, sol·licitava a les autoritats locals que iniciaren «una campanya del silenci» a veure si podien posar límit a tant soroll.

A penes dos mesos després de posar-se en marxa el servici d’autobús, arribava el primer accident. Mentre estava llegint la cartellera de la façana de la Casa Consistorial que es col·locava a la part del carrer Sant Llorenç, un vianant va ser atropellat per l’autobús. L’ambulància de la Creu Roja va traslladar el ferit a la Casa de Socors, on li diagnosticaren una contusió. Era el primer cas d’atropellament del nou bus urbà.

A finals de juny, el mateix director del periòdic CIUDAD va publicar un editorial reclamant «silenci i seguretat» en la circulació urbana. En una població com l’Alcoi de l’època, de carrers estrets i d’encreuaments sense xamfrà, la circulació de vehicles havia de seguir unes normes, que no posaren en perill els vianants i asseguraren la tranquil·litat del veïnat.

Calia imposar-se immediatament la reducció de velocitat al mínim establit. Havien de ser silenciades sirenes i botzines que crispaven els nervis i atordien a les persones. Havien d’arreglar-se els tubs d’escapament que llançaven un fum negre i dens que, en molts casos, omplien de gas tòxic els pobres vianants que anaven tranquil·lament per la vorera.

L’Ajuntament va donar ordes severes perquè imperara l’orde, el silenci i el respecte a la vida. La veritat és que en unes poques setmanes esta «campanya de la tranquil·litat al carrer» va tindre bons resultats. Les sirenes i botzines van deixar de sonar a tota hora i la marxa desenfrenada dels vehicles es va veure moderada.

Malgrat això, l’Ajuntament no es fiava del tot i havia decidit col·locar dos fanals en la façana de Santa Maria en substitució dels altres dos a peu de carrer que els camions havien arrancat de soca-rel unes quantes vegades.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00