Ocio y cultura

'Els inútils' es presenta aquest dissabte a Ontinyent

L'acte servirà també per donar a conèixer el cartell de l'Ontinyent Negre 2024

Foto recurs d'Andreu Sevilla parlant en Radio València Cadena SER de "Els inútils" / Cadena SER

Ontinyent

El Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana acollirà aquest dissabte la presentació del llibre “Els Inútils" de l’escriptor Andreu Sevilla. Serà a les 12 :00 hores, en un acte on es comptarà amb la presència de l'autor, i que també servirà per presentar la imatge del cartell de la nova edició de “Ontinyent Negre" 2024, que enguany canviarà de data per celebrar-se al mes de juny.

L’acte, organitzat pel Club de Lectura d’Ontinyent comptant amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, Caixa Ontinyent, la Fundació Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, el Cine Club Utiye, La Llibreria, Drassana i Ediciones Babylon, presentarà l’obra guanyadora del Premi Lletraferit de Novel·la 2022 (compartit amb "Mireia" de Purificación Mascarell). "Els inútils" situa la seua història situa a finals del 1950, quan el règim franquista es proposa traslladar al Valle de los Caídos (voluntàriament o a la força) víctimes dels dos bàndols de la Guerra Civil.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00