Ocio y cultura

Carlos Mazón no estarà al Mig Any d’Ontinyent

El president de la Generalitat no acudirà finalment a la ciutat el 6 d’abril per motius d’agenda

El president de la Generalitat als nostres estudis

Ontinyent

L’incendi de l’edifici al barri de Nou Campanar de València, del que fa exactament un mes, on van morir 10 persones va deixar l’ajornament de totes les activitats esportives i pràcticament totes les culturals del cap de setmana, entre elles el Mig Any Fester d’Ontinyent.

A pesar que s’havia confirmat la presència i participació en l’acte del Mig Any del president de la Generalitat, el popular Carlos Mazón, la suspensió i el dol declarat ja va anunciar que, evidentment, no anava a acudir a Ontinyent abans fins i tot que s’anunciara la suspensió oficial dels actes.

El pròxim 6 d’abril va ser la data escollida per a recuperar-se algunes de les activitats del Mig Any, inclòs el Mercat Medieval com ens confirmava fa dos setmanes l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez en directe a Ràdio Ontinyent. Doncs bé, qui ja ha confirmat que no estarà en eixa desfilada del Mig Any com si anava a fer el 24 de febrer és el president de la Generalitat. Mazón no acudirà per incompatibilitat d’agenda, així que hi haurà que esperar a la setmana gran de festes, si accepta, per veure al president desfilar als carrers d’Ontinyent

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00