Política

El president del consorci de Bombers, Avelino Mascarell, explica el problema al parc d'Ontinyent

El també Diputat de Medi Ambient afirma que "estem patint els despropòsits generats en la passada legislatura"

Entrevista al diputat de medi ambient i president del consorci de Bombers, Avelino Mascarell. Falta de treballadors al parc d'Ontinyent

Entrevista al diputat de medi ambient i president del consorci de Bombers, Avelino Mascarell. Falta de treballadors al parc d'Ontinyent

08:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711369789064/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

El Diputat de medi ambient Avelino Mascarell ha passat per Ràdio Ontinyent per parlar sobre la falta de personal del parc de bombers d’Ontinyent (junt a altres com Alzira, Ontinyent, Xàtiva, etc), i afirma que “va haver molts problemes a l’hora de gestionar en la passada legislatura la zona més pròxima a Alacant, el que ha ocasionat uns problemes de recursos humans”, i matisa que “cobrir les places té un procediment, es va arribar tard en la legislatura passada i estem patint-ho en aquesta”

Mascarell recordava ací als nostres micròfons que, “a pesar de la mancança de gent, fins ara ha vingut efecutant-se el treball per hores extraordinàries per poder cobrir-la. Així estem treballant i esperem que prompte es puga acabar amb auqesa situació tan lamentable”.

Respecte als canvis realitzats el passat divendres amb la gerència del consorci i per què va tardar explicava que “preferim arribar als llocs, conèixer i prendre les decisions. He estat coneixent tots els defectes del consorci i el que es pot millorar, i després de l’estudi he arribat a la conclusió que els canvis de gerència eren les més interessants”, però també agraïa a Josep Ballester el seu treball al capdavant”.

Respecte a la moció aprovada al passat plenari, afirmava que “vull agraïr que des de Compromís i el PSPV sol·licitaren que posarem fi a aquesta situació, a pesar que em sembla estrany que vullgueren que posarem el punt i final al que venia fent el botànic”. Comentava Mascarell que “amb els despropòsits arrastrats de la legislatura passada, amb aquests canvis hem posat punt i final a eixa etapa com ens han sol·licitat amb eixa votació plenària.

“El nou sistema de ben segur acabarà amb els problemes i totes les persones del consorci se sentiran molt còmodes”, afirmava. Una modificació de tot el consorci, junt amb el sindicat i sempre mirant avant. És trist haver arribat a aquest punt, però jo tinc la satisfacció que tinc per davant un repte ambiciós i esperem solventar el problema. S’han donat els serveis a tots els parcs i no hem tancat cap d’ells.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00