Ocio y cultura

Alumnes del Jaume I d’Ontinyent presents en la festa del Dia Nacional de Grècia

Van ser rebuts per altes autoritats de Grècia, França, Polònia i Equador

Els alumnes i directius de l'IES Jaume I d'Ontinyent amb les autoritats al Dia Nacional de Grècia

Ontinyent

Aquest dilluns fins a huit alumnes de l’IES Jaume I van ser rebuts pel cònsol honorífic de Grècia a València així com altres autoritats consulars de França, Polònia i Equador, entre altres països. Les autoritats van aprofitar per felicitar als alumnes del centre ontinyentí el seu treball amb la llengua hel·lenista.

I és que cal recordar que aquesta visita, que es va realitzar aprofitant el Dia Nacional de Grècia, va començar a fraguar-se a inicis de febrer, quan en un acte acadèmic realitzat a l’Escola Oficial d’Idiomes de València, un grup d’estudiants hel·lenistes de 1r de Batxillerat del centre, acompanyats per una representació de l’Equip Directiu, van ser rebuts pel Cònsol Honorari de Grècia a València, el Dr. Teofilos Margellos el dia que se celebrava el Dia Mundial de la Llengua Grega.

Després el 21 de febrer, l’IES Jaume I va rebre de part del senyor Teofilos Margellos, una invitació formal als actes de la Festa Nacional de Grècia que es celebrava el 25 de març, dia que es commemora la independència grega front a l’Imperi Otomà en l’any 1821.

El centre va assistir ahir en qualitat de convidat per invitació expressa del Cònsol Honorari, i els alumnes van poder gaudir d’un gran dia celebrat a la Sala d’Actes de l’Escola Oficial d’Idiomes de València.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00