Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Ocio y cultura

Més de 80 persones participen hui a Ontinyent en la representació de la Dansa Macabra.

Des de la plaça de la Concepció i fins a la plaça Major transcorrerà des de les 20 h.

Entrevista a Àlex Borrell, Manolo Requena, Fani Donat i Inma Llinares. Representació de la segona edició de la Dansa Macabra.

Entrevista a Àlex Borrell, Manolo Requena, Fani Donat i Inma Llinares. Representació de la segona edició de la Dansa Macabra.

07:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711469462_716_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

Esta vesprada Ontinyent acollirà la segona representació de la “Dansa Macabra”, a les 8 de la vesprada i amb la participació d’entitats culturals de la ciutat com l'associació Ballet Òpera, el Nou Orfeó, la Societat Unió Artística Musical, Pantomima Teatre d'Ontinyent o l'associació La Nostra Terra. Des de la plaça de la Concepció i fins a la plaça Major, més de 80 persones, entre actrius, membres de la Confraria "La Soledat", ballarins i ballarines, músics i coristes dels grups Nou Orfeó i Ària d'Ontinyent interpretaran una escenificació que el regidor de cultura, Àlex Borrell junt amb altres components de l'organització explicaven al Hoy por hoy Vall d'Albaida. Escolta l'entrevista clicant al reproductor de la fotografia.

La "Dansa Macabra" compta amb una composició musical articulada en 3 parts, una que representa la vida, altra que suposa un intercanvi entre la vida i la mort i una tercera sobre les lamentacions per l'arribada de la mort. En l'escenificació s'ha recuperat a 8 personatges del segle XVII vinculats a Ontinyent: Alexandre VI, Marianna d'Austria, en Lluís Albuixech, Mare Catalina Tejera, Fray Vicente Nancosa, un llaurador/ora i un xiquet/a, acompanyats per 8 ballarins que representen la mort.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00