Ocio y cultura

Ontinyent gaudeix de 'La Dansa Macabra'

La representació teatral ha donat inici als dies grans de la 'Setmana Santa' a Ontinyent

Dansa Macabra Ontinyent 2024

Ontinyent

Ontinyent ha donat inici als dies grans de la Setmana Santa amb la representació, per segon any, de la Dansa Macabra. Una representació que compta amb diverses associacions i més de 80 persones que interpreten un passatge triple; un que representa la vida, altre que suposa un intercanvi entre la vida i la mort i un tercer sobre les lamentacions per l'arribada de la mort. Pots llegir-ho tot fent clic ací.

Des de la Plaça de la Concepció fins al Carrer Major, la gent s'acumulava per veure una representació que ja l'any passat va causar una gran impressió i que en aquest 2024 s'ha repetit amb major força encara. El foc, el ball, els cants i les interpretacions teatrals, tot amb els sons de la banda musical han creat un ambient únic i que dona el tret de sortida als dies grans de la Setmana Santa d'una forma bonica i que ha deixat a la gent meravellada.

Fotos, vídeos, comentaris i aplaudiments és tot el que s'ha pogut veure en una vesprada on la gent ha tornat a mostrar l'estima per la cultura i les entitats culturals ontinyentines.

Vos deixem amb algunes fotos:

Dansa Macabra Ontinyent 2024

Dansa Macabra Ontinyent 2024

Dansa Macabra Ontinyent 2024

Dansa Macabra Ontinyent 2024

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00