Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ENTREVISTA

Rigoberto Pascual: "Els nostres fills tenen molt de mèrit de poder mantindre hui el que vam crear Lionel i jo en un món tan competitiu i canviant"

Quan està prop de complir 84 anys, l'industrial alcoià ha estat en el Restaurant L'Escaleta dins del programa Ser Família per a donar la seua primera entrevista acompanyat per un dels seus tres fills, Jordi

Cocentaina

Dins de les vàries edicions que portem d'aquest programa Ser Família, potser aquesta siga una de les més especials. I és que visita el Restaurant L'Escaleta un dels industrials més importants de la nostra ciutat els últims 50 anys però que curiosament mai ha fet una entrevista quan està prop de complir 84 anys al mes d'abril. Es tracta de Rigoberto Pascual. Durant més de quatre décades va ser el soci de Lionel Grau en totes les seues aventures empresarials. Des de la fàbrica Grau Mullor fins a la inmobiliaria Enrile, de les inicials d'Enrique, Rigoberto i León, o l'actual empresa de Hilaturas Miel, ubicada a Mutxamel i que porten els fills dels dos, León per part de Lionel i Alberto, Javier i Jordi per part de Rigoberto. El més menut, Jordi, és qui l'acompanya en aquesta entrevista.

Rigoberto ens explica des dels seus inicis molt jove en la fàbrica Peralta, fins que la família Grau Mullor es va posar en contacte amb ell per a portar avant un nou projecte, amb totes les vicissituds que es van trobar pel camí i els seus èxits i problemes durant tants anys. El seu fill Jordi ens explica com es troba ara Hilaturas Miel en un món globalitzat i canviant i per això Rigoberto destaca que puguen estar portant-ho avant de forma tan brillant aquesta segona generació. Jordi també va ser Capità Moro dels Benimerines i ens explica una divertida anècdota. Sempre amb el xef de L'Escaleta, dos estrelles Michelín i tres sols Repsol, Kiko Moya, com amfitrió.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00