Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
MOROS I CRISTIANS

El capità de la filà Alcodianos entrega quasi 2.700 euros a Solc

Amb motiu de la paella solidària que va organitzar la filà i que tot i que la pluja va tindre una gran resposta per part del públic, festers i dels patrocinadors

Representants dels Alcodianos i de Solc amb el xec de la quantitat recaptada / Facebook Alcodianos

Alcoi

El capità de la filà Alcodianos, Dani Cano, va organitzar un acte solidari dins de les cites prèvies del seu càrrec. Va ser el passat 9 de març quan es va celebrar una paella popular solidària que tot i tindre l'obstacle del mal temps va aconseguir una bona resposta per part del públic, festers i patrocinadors. Així es van arribar a arreplegar quasi 2.700 euros, més en concret 2.686,19 euros, que han sigut entregats a representants de Solc, una de les associacions solidàries de la nostra ciutat, que en el seu cas lluita contra el càncer.

El mateix Dani Cano, acompanyat pel primer tro del Alcodianos, Ismael Gisbert, va fer entrega del xec a la presidenta de Solc, María José Grau, qui va estar acompanyada per la coordinadora de l'entitat, Marcela Ripoll, i per components de Solc. També va haver cavallers i dames del capità, així com representants dels patrocinadors, com la gerent-CEO de Licores Sinc, Isabel Calatayud. També destacar l'aportació de la banda de música de la filà, la SMC Penàguila i del Col·legi Major Ovidi Montllor. Per part de Solc es va fer entrega d'un quadre amb el cartell emmarcat d'aquesta iniciativa.

Instant en el que es fa entrega del xec solidari / Facebook Alcodianos

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00