Sociedad

Conega'm com fer les Voluntats Anticipades per tenir una mort digna!

Este dijous tenim l'oportunitat al Centre Cultural caixa Ontinyent a les 19 h.

Getty images

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora

Volem morir amb dignitat, doncs ho podem deixar establert a través del document de les Voluntats Anticipades. El parlar de la mort és moltes vegades un tabú, però tots naixem i morim, és llei de vida, i per això tenim dret a decidir una mort digna. Este dijous a les 7 de la vesprada al Centre Cultural Caixa Ontinyent, la presidenta de l'Associació Dret a Morir Dignament, María José Alemany oferirà una xarrada sobre la importància de deixar eixe document redactat. És un tràmit que permet establir davant algunes situacions, com volem que s'actue en tractaments mèdics a aplicar, donació d'òrgans, si en un moment futur no tenim capacitat de decisió per als últims dies de la nostra vida.

Des de la regidoria de Cementeri de l'Ajuntament d'Ontinyent han organitzat este acte per contribuir al debat i sensibilitzar sobre la mort digna. Al mateix temps s'inaugurarà l'exposició fotogràfica "Morir amb dignitat", que romandrà oberta fins al 26 d'abril en horari d'obertura del centre.

María José Alemany, ha passat este dimecres per la Ventana Vall d'Albaida per parlar d'estes qüestions i ha convidat la ciutadania a acudir a la convocatòria.

María José Alemany convida a acudir a l'acte.

00:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712763213691/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00