Música

Ontinyent estarà present en la tornada del certamen de bandes al Palau de la Música de València

La Banda Simfònic d'Ontinyent 'Tot per la música' actuarà el pròxim diumenge 28 d'abril en la secció tercera del concurs

Banda simfònica 'Tot per la Música' d'Ontinyent en una foto d'arxiu

El retorn al Palau de la Música i un "rellançament" amb participants en totes les categories són dues de les novetats més destacades de la 47a edició del Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València, una "cita ineludible del calendari bandístic a la província".

El responsable d'Administració General i Bandes de Música de la corporació provincial, Ricardo Gabaldón, ha celebrat, en la presentació de l'esdeveniment, "el retorn al Palau de la Música, un escenari emblemàtic que tornarà a acollir el certamen cinc anys després". Serà el cap de setmana del 27 i el 28 d'abril.

En aquesta edició 2024 hi haurà protagonisme ontinyentí. Serà concretament en la secció tercera, que tindrà lloc el diumenge 28 d’abril pel matí, i en ella participarà la Banda Simfònica d’Ontinyent ‘Tot per la Música’. Estarà junt a l'Associació 'Música Jove' de València i la banda juvenil de l'Ateneu Musical del Port de València.

El premi per a eixa secció tercera és de 3.500 euros i si a banda de guanyar alguna de les bandes d’esta secció tercera aconsegueix la menció d’honor se sumarien al premi altres 4.500 euros.

A aquests premis s’han d’afegir la inclusió de dos nous premis. Un de 500 euros als guanyadors de cada secció en l'apartat d'obra obligada, amb la col·laboració de Musical Campos i Neomúsica; i un altre de 700 euros al millor solista de tot el certamen, amb la col·laboració de la Unió Musical de l’Eliana.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00