Baloncesto

L’Ontinyent CB acaba la temporada amb el seu millor partit a Lliga EBA

Els ontinyentins van caure amb molt d’orgull (82-87) davant d’un Gandia que arribava arrasant als seus rivals

Foto de final de temporada de l'Ontinyent CB

Mai una derrota és una bona noticia, però la derrota de l’Ontinyent CB en l’última jornada de Lliga EBA davant del UPB Gandia és una d’eixes que no senta mal del tot. Després d’unes jornades molt dolentes, els de Saúl Blanco rebien al líder... i van fer segurament el millor partit de la història del club a la categoria.

En una jornada en horari unificat, on cap dels dos equips es jugava res, els de Saúl Blanco van mostrar el seu millor joc contra un equip que venia guanyant tots els partits de més de 20 punts, alguns fins i tot de 50, i que no va poder en cap moment separar-se el suficient d’un conjunt ontinyentí molt seriós i que volia acabar amb una gran imatge aquesta temporada de lliga EBA:

Un primer quart totalment igualat deixava clares les intencions del conjunt blanc-i-blau, que a pesar de felicitar al Gandia pel triomf en lliga, no anava a posar-los les coses senzilles. Els últims partits dels ontinyentins feien presagiar una derrota contundent, però en l’últim encontre van tirar d’orgull i guiats per un Arnau Valderrama que està acabant la temporada de forma espectacular, van arribar al descans amb sols 7 punts de desavantatge.

La segona part per moments semblava que els de La Safor es despenjaven en el marcador, però res més lluny de la realitat. Tirant d’orgull, de buscar acabar amb la millor imatge possible la temporada, de contentar a una afició que ha pogut gaudir i vibrar d’autèntics partidasos aquesta temporada, els ex col·legials van oferir el millor partit de la seua història a Lliga EBA per posar contra les cordes a un Gandia que pensava que seria senzill, però que un any més va veure com tenia que suar, i molt, per aconseguir la victòria a Ontinyent.

Finalment l’encontre va acabar amb el 82-87 per als de La Safor. Fins a 5 jugadors de l’Ontinyent CB van acabar per damunt de les dobles figures. Adrián Sanchez Perdiguero (14 punts 8 rebots i 2 assistències) va ser el millor valorat amb 18, seguit d’Arnau Valderrama (16 punts) amb 15 de valoració i Pablo Murcia (15 punts, 4 rebots i 8 assistències) amb 14 de valoració. Iker Barbero (12 punts i 8 rebots) i Carlos Moñino (10 punts) van fer també eixos dobles digitis.

La mala planificació de la FEB amb la Lliga EBA fa que aquest dissabte 13 d’abril haja finalitzat la competició i tindrem que esperar quasi 6 mesos, fins a octubre, per tornar a gaudir del basquet nacional a Ontinyent.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00