Ocio y cultura

Fontanars prepara l'edició de la Mostra de Vins Terres dels Alforins més novedosa

El pròxim 4 de maig tindrà lloc una mostra que per primera vegada no es presenta a València i que acabarà amb música en directe

Entrevista a Julio Biosca. Fontanars acull aquest 2024 la Mostra de Vins Terres dels Alforins

Entrevista a Julio Biosca. Fontanars acull aquest 2024 la Mostra de Vins Terres dels Alforins

05:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713351670_920_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Un dels esdeveniments més esperats des de fa més de 10 anys està prop d’arribar. La Mostra de Vins Terres dels Alforins se celebrarà el primer cap de setmana de maig, i en aquesta ocasió serà al municipi de Fontanars dels Alforins. Pel moment es desconeixen molts dels detalls, però el que sí que sabem és que serà el 4 de maig i que el cartell és obra de Pep Gramage.

Hem parlat amb l’alcalde del municipi de Fontanars, Júlio Biosca, que ens afirmava que “és una alegria tornar-la a rebre ací al municipi, ja que no es feia en Fontanars des de 2019. Tenim moltes ganes de tornar a gaudir-la”. A banda del vi, recordava Biosca que “també és una festa de les tradicions, de la gastronomia i de l’agricultura de la localitat”:

En total seran 16 els cellers que portaran els seus vins en aquesta mostra que any rere any, edició rere edició, va omplint-se més, tant de cellers com de visitants i amants del vi, i açò, matisava Biosca, “dona peu a mostrar altres variants que tenim al nostre territori i permet al visitant conèixer tant els grans vins com també l’atractiu de qualitat i turisme de Fontanars, La Font de la Figuera i Moixent”.

Afirmava Biosca que “estem en constant contacte amb els cellers. Ja en 29019 ens vam bolcar i aquest 2024, a banda del desenvolupament de la mostra hi haurà un final de festa amb un tardeo a la plaça, el que serà un impàs entre el final de la Mostra del Vi que serà a les 19:30 i després tindrà unes dos horetes”, i és que matisa “moltes vegades la gent es queda en ganes de més, creem que amb aquestes dos hores la gent acabarà satisfeta”.

Afirmava el primer edil que “estem acabant de perfilar tota la mostra ja que seran uns 30 expositors. El nostre carrer Major té una capacitat suficient i estem acabant d’ultimar els detalls” i matisava que “també tenim que acabar de preparar la presentació oficial de la mostra que serà el pròxim dimarts per a mitjans de comunicació i autoritats que tindrà lloc a la Finca Torrefiel”, el que serà la primera vegada que no es realitza a València sinó que es farà al propi municipi “en un entorn preciós com és la Finca Torrefiel”, el que serveix per “posar en valorar altres llocs. Qui no conega la finca, acabarà enamorat d’ella eixe dia 23 d’abril”, finalitzava Biosca.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00