Sociedad

La Guàrdia Civil deté a un jove per apunyalar a un altre en L'Olleria

Tot va començar per una disputa arran dels danys causats en el cotxe del pare de la víctima per una caiguda de cascots de la casa

Imatge recurs de la Guàrdia Civil / GUARDIA CIVIL

La Guàrdia Civil de València ha detingut a un home de 28 anys per un delicte d’homicidi en grau de temptativa. Els fets van tindre lloc a la fi del mes de març, quan una patrulla va rebre un avís de la Central Operativa de Servicis en el qual s’informava d’un apunyalament amb arma blanca en la localitat de l’Olleria.

Els agents, després de múltiples gestions, van aconseguir localitzar el parador de l’autor dels fets, el qual es trobava a l’interior d’un establiment. Davant la presència dels agents en el lloc, l’autor va eixir i es va procedir a la seua detenció en la mateixa localitat. La víctima va estar, segons els metges “a centímetres de perdre la vida”. Tot va començar per una disputa arran dels danys causats en el cotxe del pare de la víctima per una caiguda de cascots de la casa de l'agressor

El detingut és un home de 28 anys i de nacionalitat cubana. L’autoritat judicial ha decretat el seu ingrés a la presó provisional davant tals fets. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 d’Ontinyent.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00