Fútbol

Aielo CF – CF Agullent; el partit del cap de setmana amb un, o dos, ascensos en joc

Diumenge a les 18:00 hores al Juan Bataller d'Aielo de Malferit un derbi que val una lliga

Celebracions d'Aielo i Agullent

Si hi ha que quedar-se aquest cap de setmana amb algun encontre eixe és sense cap tipus de dubte el derbi comarcal entre l’Aielo CF i el CF Agullent, i és que a pesar de ser l’última categoria és un partit que val per un, o dos, ascensos.

Amb l’Aielo en segona posició, i és que porta 9 victòries consecutives, 10 als últims 11 partits, inclosa una victòria al camp de la UD Anna, que en aquell moment era el líder del grup. D’altra banda està l’Agullent, equip que sols ha perdut un partit en tota la lliga i que arriba com a líder del grup i amb el millor jugador de la competició en ratxa, i és que Omar Cortés ha anotat 14 gols als últims 6 partits disputats.

Si algú necessita més motius per ser el partit del cap de setmana, el segon classificat, l’Aielo juga com a local i té 61 punts a la segona posició. Cinc punts per davant, amb 66, es troba el CF Agullent com a líder, i per fer-ho més dramàtic en tercera posició es troba la UD Anna amb 57 punts (a 4 del CF Aielo), però amb 1 partit menys, i a més contra el cuer perquè tot fa indicar que serà a 1 punt sols.

Amb l’última jornada un duel entre CF Aielo i UD Anna al Juan Bataller d’Aielo de Malferit, en cas de guanyar aquest cap de setmana als aieloners els valdria fins i tot un empat per assegurar el ‘play-off’ i atenció amb l’Agullent que en cas de guanyar sentenciaria l’ascens... però una derrota podria portar-los a un ‘marrón’.

En Tercera FFCV puja directe el primer classificat, mentre que el segon deurà jugar un ‘play-off’ d’ascens, pel que aquest encontre és més que una final

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00