Sociedad

Les festes de Sant Antoni Abat del barri de l’Ermiteta d’Ontinyent ja tenen Fester Major per al 2025.

La primera extracció va correspondre a Jose Ferre Olcina que va acceptar i serà el Fester Major 2025

Jose Ferre Olcina amb Rafa Ferrero Penadés i Silvia Sanchis Calabuig, president i secretaria

El passat diumenge 14 d’abril es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de l’Associació de Llumeners de Sant Antoni Abat del barri de l’Ermiteta, per a finalitzar esta assemblea el vicari parroquial de Santa Maria, en Roman Mil Garrido, va procedir a la insaculació dels festers per a les properes festes de Sant Antoni, les del 2025.

De les 60 extraccions de la bossa de festers la primera va correspondre a Jose Ferre Olcina, que com que ha acceptat serà el Fester Major de les festes de Sant Antoni Abat del barri de l’Ermiteta del 2025.

Les festes, que recordem se celebraran durant el pròxim mes de gener de 2025, sent les primeres pròpies d’Ontinyent anualment, ja saben qui serà un dels màxims representants quan queden exactament 9 mesos per a la setmana gran de les festes.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00