Gente

Balanç molt positiu del segon cap de setmana del Festival de Primavera d'Ontinyent.

Ajuntament, associacions i establiments participants coincideixen en la gran acceptació que ha mostrat la ciutadania.

Els comerços participants en el “Festival de Primavera” d’Ontinyent han fet un balanç molt positiu de les vendes i contactes assolits este cap de setmana. Des de les associacions consultades, Comerç IN i SOC, es coincidia en destacar com a “clau” comptar amb el suport d’una completa programació d’activitats, “que ha servit per atraure a molta gent als establiments participants”.

En aqueste sentit, la regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, posava en relleu que les bones xifres de vendres "demostren el pas endavant del Festival per reforçar la línia del Govern d’Ontinyent per la dinamització de la ciutat. Enguany hem ampliat la programació gràcies al suport de la Diputació de València, aconseguint fer d’aquest un festival una referència per a les localitats veïnes”. Les activitats eren visitades per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la mateixa Natàlia Enguix, la coordinadora del Festival, Sayo Gandia i la regidora de Turisme, Mª José Alhambra, qui destacaven com l’alegria, el color, la música, la cultura, el comerç i la gastronomia han servit per omplir de gom a gom els carrers”.

Des de Comerç IN, els establiments de la qual participaven en la “Nit Oberta”, s’ha indicat que “tradicionalment és una bona ocasió per mostrar el potencial de les botigues, a causa del pas de gent pels carrers, i en aquesta ocasió en adaptar l’horari, entre les 19:00 i les 22:00 hores es va generar a més una gran interacció de compra, de la qual estem molt contents. Va haver molt bona acollida, ja no sols pels descomptes, sinó per les propostes de tallers, música en directe i degustacions a les botigues”.

Des de SOC s’ha explicat que si bé en el cas “d’Expo Serveis” la idea no era traure productes a la venda sinó donar-se a conèixer als i els potencials clients, “l’acollida ha estat molt bona i s’han fet molts contactes. Els establiments participants han tingut molt bona sintonia entre ells i en acabar ja estan fins i tot plantejant idees per suggerir de cara a pròximes edicions. L’impacte de les activitats organitzades durant el cap de setmana per atraure a la gent és innegable i molt positiu”.

Durant el cap de setmana, el Festival de Primavera incloïa paral·lelament a la “Nit Oberta” al carrer Martínez Valls i “Expo Serveis” a la plaça de la Concepció activitats al carrer com jocs gegants de fusta, l'actuació de la “Nanets Band Rock" contacontes, un concert del grup femení “Woman Beatles”, tallers a càrrec d’Òpera Ballet, o un espectacle teatral de perruqueria artística. Igualment, s’organitzaven experiències gastronòmiques de maridatge amb degustacions a la Finca La Escalera i el Palau de la Vila, on també tenia lloc una exposició botànica de l’artista local Jerjes Llopis.

El Festival es tancarà el pròxim dissabte 11 de maig amb una vesprada de música jove al Múseu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, on es presentarà a les 19:00 hores el Festival Nómade Ontinyent – Terres de l’Interior amb un concert de l'artista pop valenciana Jimena Amarillo, i un “racó gastronòmic” organitzat per AHVAL amb receptes de cuina elaborades per diferents restaurants de la ciutat. Aquest espai té entrada gratuïta amb un aforament limitat per a 150 persones prèvia sol·licitud via formulari web a https://festivalprimavera3.ontinyent.es

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00