Sociedad

Albaida reobri al públic el seu gran atractiu turístic

Els caps de setmana de 10 a 14 hores es podrà visitar el jardí del Palau

Jardí del Palau d'Albaida

El municipi d’Albaida està d’enhorabona i és que el passat dissabte es va obrir de nou al públic un dels principals atractius turístics de la localitat junt al Museu Internacional de Titelles d’Albaida, el jardí del palau

De moment aquest palau sols es podrà veure divendres, dissabte o diumenge de 10 a 14 hores, però l’alcalde del municipi, Juan Carlos Roses ens confessava que “poc a poc anirem ampliant els horaris”

A banda d’aquesta obertura, el primer edil del municipi ens avançava en exclusiva que “estem treballant en obrir el Palau alguns dies per poder vore les pintures i estem treballant per tractar d’obrir la Cova Aldai i volem que acaben visitant-lo”.

“Albaida compta amb moltíssims atractius turístics que moltes vegades desconeguem. Treballem per acostar al poble tota la història que tenim”, recorda Roses, que matisa que “en cas de voler saber més els experts de l’oficina de turisme poden explicar-vos-ho amb un tour”.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00