Sociedad

Les obres del CEIP Martínez Valls d’Ontinyent es reprenen la pròxima setmana

L'edil ho ha confirmat ací a Ràdio Ontinyent en exclusiva on ha aprofitat per respondre a Compromís

CEIP Martínez Valls / Ràdio Ontinyent

El regidor de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, ha anunciat en directe en Ràdio Ontinyent que la pròxima setmana es reprendrà de forma oficial l’obra del CEIP Martínez Valls.

Ens explicava l’edil que ja s’ha firmat l’acta de replanteig. Dilluns a les 9:30 s’ha convocat a la direcció del centre perquè acudisquen a retirar els ensers que encara tenen i que poden molestar per començar ja amb les obres. Considera que “és una grandíssima noticia per molts que alguns vullgueren que no fora així”.

Aquesta última frase és una resposta a Compromís, que criticava l’aprovació al plenari de la plurianualitat de les obres on l’Ajuntament d’Ontinyent haurà d’avançar en 2025 els diners per finalitzar-les, el que afirmaven que “és inaudit”. La resposta de Borrell ha sigut ací a Ràdio Ontinyent i ha sigut contundent.

L’edil de territori acusava als valencianistes de “ser l’oposició més radical i sectària que ha tingut Ontinyent des dels primers anys del Bloc amb el regidor Pere Mayor (qui ara forma part de la llista de Junts a les europees) en el govern de Portero”. Afirmava Borrell que “l’únic que busquen és crear alarma social” i matisava que “tots els partits ens van felicitar per la gestió realitzada i van votar a favor en el plenari excepte ells, pel simple fet de voler guanyar rèdit polític de les obres”.

Finalitzava al respecte Borrell comentant que “ells el que voldrien és que les obres es reprengueren en 2025 per continuar augmentant el malestar i guanya rèdit, però la realitat és que nosaltres hem aprovat aquesta plurianualitat pel bé dels alumnes, xiquets i famílies perquè les obres acaben quan abans”, i finalitzava dient que “I si hem de pagar una quantitat irrisòria de diners que ens tornaran en 2026, així serà pel seu bé”.

Podeu escoltar l'entrevista amb Óscar Borrell, on a banda de parlar de les obres del CEIP Martínez Valls i respondre a Compromís, parla de les obres de José Simó Marí.

Entrevista a Óscar Borrell. Obres del carrer José Simó Marí i del CEIP Martínez Valls

12:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715081000348/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00