Más deportes

Manel Montava, del Fon-Do-Kan d'Ontinyent, aconsegueix un nou pòdium en judo

La cinquena jornada del Circuit de Copes de la Federació de Judo va tenir 4 representants del club ontinyentí

Manel Montava al pòdium

La V jornada del Circuit de Copes Federació de Judo de la Comunitat Valenciana, estava convocada aquest dissabte dia 4 de maig a la ciutat d'Alcoi. En aquesta jornada van participar un total de 420 judokes de les categories Júnior, Cadet, Infantil, Aleví, Benjamín.

Van participar més de 50 clubs de tota la Comunitat Valenciana i les limítrofes de Múrcia i Albacete, que va obliga al rigor en l'organització i preparació d'aquestes jornades, com així es demostra i es felicita de manera unànime, per tots els participants, a l'equip tècnic i humà que s'encarrega d'això.

Aquesta vegada el club de judo Fon-Do-Kan va estar representat per 4 competidors, dos en la categoria Aleví: Daniel Adrianov i Manel Montava i dos en la categoria Infantíl: Daniel Lodder i Neus Pla.

El resultat mes destacat en categoria aleví, el va obtindre Manel Montava, aconseguia un bronze, ja acumula dos en aquesta temporada en el pes de -30 Kg, Daniel Adrianov, que també compta amb un bronze que va aconseguir en la jornada realitzada a Ontinyent, en aquesta ocasió quedava lluny del podium.

En categoria infantil, els nostres dos representants no van aconseguir passar de la repesca quedant Neus Pla en 5é lloc a pesar que compta amb una plata i Daniel Lodder en un seté lloc en una jornada que no va poder afrontar bé els seus combats.

“A pesar que sempre destaquem o es dona mes rellevància als èxits, volem enviar el missatge que el recorregut o el camí que realitza qualsevol esportista en l'aprenentatge, dedicació, esforç, constància en els entrenaments, enfrontar-se a la competició i així mateix, l'experiència adquirida... hem de donar-li mes importància i visualització i sobretot en aquestes edats en què s'està creixent i formant. És un procés de socialització, d'ensenyament-aprenentatge progressiu. D'adquisició de capacitats, habilitats, destreses per a desembolicar-se el més eficaçment”, afirmen des del Club Fon-Do-Kan, qui a més ha volgut “animar i felicitar els seus esportistes i animar-los a continuar treballant per a aconseguir noves metes”.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00