Ocio y cultura

El Teatre Echegaray acollirà diumenge un espectacle de dansa basat en la història de l’últim rei visigot a la península

Demà divendres tindrà lloc la presentació del nou disc d'Héctor Robledillo 'Roble' anomenat "Siddhartha"

Representació de Tebdemir

El Teatre Echegaray d’Ontinyent acollirà aquest diumenge 12 de maig a les 19:00 hores un espectacle de dansa basat en la història del considerat com a últim rei visigot a la península ibèrica, Tebdemir. Es tracta d’una representació de dansa espanyola i flamenc teatralitzat, basat en la novel·la “Tebdemir, Dux i Rex”, de l'ontinyentí Ricardo J. Montés, que narra la història de Tebdemir, qui va signar a Oriola un pacte d’estabilitat que va permetre governar un regne cristià dins del califat de Damasc. Segons conta la llegenda, Tebdemir va fer que totes les dones vestiren com a homes i els va fer pujar, armades a la muralla, per a fer creure que el seu exèrcit era més nombrós, i aconseguir que els àrabs no atacaren.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava aquesta representació com “una fusió única entre història, literatura i dansa, que ens trasllada a un univers de profunds sentiments i moments épics. Una gran ocasió de gaudir d’un espectacle de qualitat i per a tots els públics, al qual animem a assistir aquest diumenge de vesprada al Teatre Echegaray”.

“Tebdemir" comptarà amb les interpetacions de José Huertas com a Tebdemir, Carles Lièbana com a Abd Al-Aziz, i dels ballarins i ballarines Alicia Fernández, Sara Navarro, Johana Hernández, Lucía Pozo, Lucía Morales, Beatriz Medina, Laura Valls i Rocío García, amb música de Miguel Linares. Les entrades encara es poden adquirir en venda anticipada al preu de 10 euros a la Casa de Cultura i la web www.caixaontinyent.es, i al preu de 12 euros en entrada general i 10 en descomptes en taquilla a partir d’una hora abans de l'espectacle.

El nou disc d’Hèctor Robledillo, divendres a la Sala Gomis

Dins de la programació cultural municipal, esta setmana també hi ha altra cita: Aquest divendres 10 de maig, a les 22:00 hores a la Sala Gomis, es podrà gaudir de l'espectacle musical "Roble", on el músic ontinyentí Héctor Robledillo presenta el seu nou disc "Siddhartha". Serà una actuació amb tota la banda on, a més de tocar els temes del sou nou treball, presentarà temes inèdits. Àlex Borrell explicava que “va a ser una actuació molt emotiva on participaran com a convidats sorpresa amigues i amics que han acompanyat Hèctor al llarg de la seua trajectòria musical i vital. Per exemple, els encarregats d'obrir l'actuació serà el grup madrileny de rock and roll Gallos".

Tot i que les entrades en venda online pràcticament s'han esgotat, les persones interesades en assistir poden accedir a les últimes entrades reservades per a venda en taquilla, al preu de 8 euros en entrada general i 6 amb descomptes a partir d’una hora abans de l'espectacle.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00