Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
HOMENATGE

Lluís Vidal: "Adrián Miró va ser un autèntic humanista"

El coordinador d'aquest cicle-homenatge ha explicat detalls d'una persona que va ser fill predilecte de la ciutat i president honorari del Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics, CAEHA, entitat que organitza aquesta activitat que tindrà lloc a Fundació Mutua Levante

Lluís Vidal, amb un dels fullets promocionals de les conferències i actes relacionats amb l'homenatge a Adrián Miró

Lluís Vidal: "Adrián Miró va ser una persona molt important i un autèntic humanista" (10/05/2024)

08:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715345202501/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

L'historiador i component del CAEHA, Lluís Vidal, ha estat en el programa Hoy por Hoy Alcoy per a explicar detalls respecte al nou cicle 'Coneixent la nostra història' del que és coordinador, que porta per títol 'Homenatge a Adrián Miró (1923-2011)' i és que just el passat 2023 es van complir els 100 anys del naixement d'aquest alcoià escriptor, investigador, poeta... com diu el mateix Vidal "un autèntic humanista". Adrián Miró, tot i viure durant molts anys a París, mai va trencar amb els llaços amb la seua ciutat de naixement on va ser nomenat fill predilecte. A més el CAEHA té el seu legat depositat i al temps va ser president honorari d'aquesta entitat. Durant els mesos de maig, juny i setembre tindran lloc una sèrie de xarrades, junto a un recital i una taula redona a la seu de la Fundació Mutua Levante.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00