Vídeo

ELECCIONES EUROPEAS Sigue el debate electoral con cinco cabezas de lista europeos y la ausencia de la ultraderecha

Opinión
La Columna

Maig i Festa

Marina Cerdá Aresté, periodista

La Columna Marina Cerdá (10/05/2024) "Maig i Festa"

La Columna Marina Cerdá (10/05/2024) "Maig i Festa"

01:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715319442113/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ve Maig i toca parlar de Muro i de la seua Festa en majúscula. El 3 de maig de 2019, fa ara cinc anys, les Festes de Moros i Cristians de Muro van ser declarades Festes d'Interés Turístic Autonòmic. Una distinció que ja tocava, però que, fins al moment, mai s'havia tramitat. Un títol que suposa donar-li un revulsiu econòmic i social. Un colp positiu per al turisme comarcal i regional. Una oportunitat per promoure la identitat cultural i festera que sense dubte impacta en molts sectors de l'economia de les nostres comarques on la Festa suposa el seu principal motor. Per tant, un avantatge que s'ha de mantenir, i és que les diferents Juntes de Festes, sobretot, en els últims vint-i-cinc anys, ha estat treballant de valent per dignificar la Festa i donar-li el lloc que mereix. I és que cada vegada la Festa murera creix i es fa més gran. En els últims dos anys s'ha incrementat un 24%... Quasi 400 festers més des de 2022 a 2024 sent ja més de 2.000 festers a Muro. Per tant, la Festa està a ful i... a estes hores està ja tot fet...en breus moments estarem a la plaça El Matzem, baix el Castell, entonant el nostre himne que diu...Als peus de Mariola, el poble de Muro es veu... Vos esperem a totes i tots.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00