Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
TRAGALUZ

La coreògrafa alcoiana Sol Picó porta a l’escenari del Teatre Calderón l’espectacle ‘Macarrón Power’

La funció per al públic en general serà el dissabte 25 de maig a les 20 hores

Tragaluz-La companyia de Sol Picó actuará a Alcoi amb 'Macarrón Power'

Tragaluz-La companyia de Sol Picó actuará a Alcoi amb 'Macarrón Power'

05:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715953016726/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

L’alcoiana Sol Picó torna al Teatre Calderón d'Alcoi. En aquesta ocasió presenta Macarrón Power. El món dels superherois ha servit d’inspiració en esta nova creació de la coreògrafa alcoiana. Amb la mateixa, com ha explicat en Tragaluz, ha volgut fer una reflexió sobre la immigració vista amb els ulls d’una xiqueta, que conta la seua història i la de milers de persones que han de deixar la seua llar a la força per anar a un altre destí incert.

En l’entrevista, Picó dona més detalls sobre aquest espectacle de dansa, a càrrec dels ballarins de la seua companyia i amb música en directe, que es mostrarà en sessió escolar el proper divendres 24 de maig i la funció per al públic serà el dissabte 25 de maig a les 20 hores al Teatre Calderón. Les entrades estan a la venda en TicketAlcoi i en la taquilla de Teatre Calderón.

Foto de Consuelo Bautista

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00