Sociedad

Importants novetats respecte al CEIP Lluís Vives de Bocairent

Durant l'estiu tindrà lloc el canvi dels mòduls de les prefabricades per a realtizar les classes mentre acaben les obres

Concentració hui mateix a les portes del CEIP Lluís Vives

Novetats importants respecte a la situació del CEIP Lluís Vives de Bocairent. Durant el mes de maig ja vam estar contant-vos novetats, amb entrevista inclosa a l’alcalde de Bocairent on anunciaven eixa modificació de la delegació de competències amb l’increment de finançament de més de 3.7 milions d’euros.

Doncs bé el passat dijous, una vegada aprovat pel plenari, l’Ajuntament ja va iniciar els tràmits administratius per donar pas a la licitació perquè una nova empresa puga reprendre les obres, amb una previsió de 3 mesos de durada aquest tràmit.

I el divendres va ser el dia més important, quan després de la reunió de l’AMPA, l’Ajuntament i el propi centre amb la Direcció General d’Infraestructures Educatives, des de Conselleria es va anunciar que es proporcionaran mòduls prefabricats a través del contracte aprovat per la Generalitat, pel que en finalitzar aquest curs actual tindrà lloc el desmuntatge de les aules actuals i durant l’estiu es muntaran, al mateix lloc, els nous mòduls.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00