Política

Vicent Marzà parla a Ràdio Ontinyent sobre la importància per a La Vall d'Albaida d'eixir escollit el 9J

El número 3 a les llistes de Compromís-Sumar parla d'aturar les macroplantes fotovoltàiques o millorar la indústria entre altres detalls

Entrevista a Vicent Marzà. Eleccions del 9J i repercussió a Ontinyent i La Vall d'Albaida

Entrevista a Vicent Marzà. Eleccions del 9J i repercussió a Ontinyent i La Vall d'Albaida

15:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717415816557/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquest matí hem tingut ací als nostres estudis al número 3 de la llista de Compromís-Sumar a les eleccions europees del pròxim diumenge 9 de juny, Vicent Marzà.

Marzà, com hem dit el valencià més alt a les llistes de qualsevol partit ha escollit Ràdio Ontinyent per parlar i comentar respecte al que pot aportar tenir vot directe del partit valencianista al parlament Europeu. Escoltem precisament a Vicent Marzà que considera que és, paraules textuals, “una bona manera de començar a parar els peus al govern de la vergonya de Mazón amb la extremadreta”. Marzà afirma que "des de la entrada en vigor fa ja un any del govern de la vergonya s'ha vist reduit en més de 120 milions el pressupost per al Pla Edificant i han eliminat la Direcció General contra el Despoblament", a banda recordava que "han llançat una llei de la concòrdia per tractar de canviar la història i confundir botxins i víctimes"

El que fora conseller d’educació també ha parlat directament de la comarca amb les nostres preguntes. En què repercutirà a Ontinyent i La Vall d’Albaida si Vicent Marzà està a l’europarlament? El número 3 de la coalició d'esquerres afirmava que "el primer que farem serà tractar d'impedir que continuen endavant amb el terrorisme mediambiental que estan duent a terme a Agullent i Benissoda, denunciant aquest fet a Europa" i recordava que "el govern del PP i Vox els ha concedit els permisos per a dur a terme eixos projectes de macroplantes fotovoltàiques". A més afirmava que "portarem a terme millores a la indústria per tractar d'evitar el que està passant a tot el país, i també a la comarca, amb les grans empreses comprant les empreses comarcals per després abandonar-les i deixar a la gent sense feina" i per últim afirmava que "defensarem els productes autòctons i a les mitjanes i xicotetes empreses davant de la competència deslleial.

Escolta l'entrevista completa fent clic a la imatge que encapçala la noticia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00