Ocio y cultura

Ja disponible la reserva de llocs per al festival Iturbi a Ontinyent

Serà el pròxim dijous 13 a les 20:00 de la vesprada amb actuació de Elia Cecino

Cloenda de la II Edició del Festival Iturbi

La Diputació de València ha activat la reserva d'entrades per als concerts i recitals gratuïts de l'III Festival Iturbi de piano. Així, a través de l'àrea de Cultura, ha comunicat les diferents vies a través de les quals el públic interessat en el programa, totalment gratuït, pot fer les seues reserves, segons ha informat la corporació provincial en un comunicat.

El programa inclou una vintena d'actes i preveu actuacions en el Teatre Principal, el Palau de la Música i la Beneficència, així com recitals en huit municipis de la província.

L'III Festival Iturbi, que se celebra els anys en què no té lloc el Concurs Internacional de Piano Iturbi de caràcter bianual, va ser presentat al maig pel diputat de Cultura, Paco Teruel, i la pianista Ana Guijarro, directora artística del certamen.

A Ontinyent l’actuació será, recordem, el pròxim dijous dia 13 a partir de les 20:00 amb una actuació de la reconeguda pianista Elia Cecino. Cal recordar que aquesta actuació és gratuita fins a completar aforament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00