Política

Andrés Navalón: "No li veig massa futur al partit d'Ens Uneix"

El portaveu de Vox a Ontinyent valora aquest primer any de legislatura com a "bo, ja que el partit ha arribat a Ontinyent i als carrers"

Entrevista a Andrés Navalón. Valoració de VOX sobre el primer any de legislatura a Ontinyent

Entrevista a Andrés Navalón. Valoració de VOX sobre el primer any de legislatura a Ontinyent

15:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717672412015/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En la nostra ronda d'entrevistes als distints portaveus de cada partit, hui ha sigut el torn d'Andrés Navalón, portaveu de VOX, qui se suma a les entrevistes realitzades a Jorge Rodríguez (Ens Uneix), Nico Calabuig (Compromís) i Rafa Soriano (PP). El portaveu de VOX es mostrava "molt content d'aquest primer any de legislatura, ja que hem aconseguit entrar en l'Ajuntament i donar-nos a conèixer a la ciutat, i ara fins i tot tenim una seu perquè la gent sàpiga que estem ahí".

Navalón ha deixat unes explosives declaracions que recollim en el titular, i és que al ser preguntat per la gestió del govern municipal afirma que "és una gestió bona en alguns aspectes", però matisava que "no li veig massa futur al partit d'Ens Uneix". Explicava aquestes declaracions al afirmar que "estar tan involucrat en la Unió Municipalista, siga el que siga que vaja a ser això, va a llevar-li temps de gestió per a Ontinyent" i matisava que "això anem a acabar patint-ho els veïns i pense que en un futur pròxim, la gent votarà als candidats que estiguen pensant en i per Ontinyent".

Andrés Navalón, advocat de professió, afirmava precisament que eixe aspecte, els jutjats, era un dels més preocupants en l'actualitat a Ontinyent: "Ens preocupa la situació dels jutjats que no avança i està en una situació molt delicada i estem patint problemes", però afegia altres aspectes com l'hospital, sobre el que lamentava que "continuem tenint que desplaçar-nos", i sorprenia dient que "fa falta una residència pública, ja que les privades estan ja col·lapsades". També paralava sobre la necessitat de finalitzar les obres del CEIP Martínez Valls i "continuar amb el Pla Edificant", que considera que el que més troba a faltar és "una baixada dels impostos a Ontinyent, ja que l'excusa de l'esquerra son els serveis públics, però s'ha de buscar un equilibri".

Lamentava també la falta de personal, tant als hospitals o jutjats com també als cossos de seguretat de l'estat. Precisament sobre aquests últims parlava de que un dels fets que més preocupa a VOX és "la inseguretat a les casetes. Com ja duiem en el nostre programa electoral, considerem que s'ha de crear una guardia de camp que puga fer la funció per completar a la Guàrdia Civil, ja que no poden estar a tots els llocs".

Per últim feia un balanç i afirmava que "en els pròxims tres anys estarem pendents de que es complisquen els temes que a nosaltres ens preocupen. Estarem participant en tot el que l'Ajuntament necessite i esperem que la gestió siga bona per a Ontinyent i els ciutadans".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00