Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ENTREVISTA

Javi Sansalvador: "Cocentaina ho té ja tot preparat per a començar a gaudir un any més de totes les activitats vinculades als nostres Moros i Cristians"

Ja en juny hi haurà per exemple la representació de sainets o la celebració de La Publicació el dissabte 29, juliol hi haurà moltes cites com la presentació de càrrecs el dia 6 i a iniicis d'agost els dies centrals, com ens explica el regidor de Festes en Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy

Javier Sansalvador, en l'estudi central de Radio Alcoy

Javi Sansalvador: "Cocentaina està preparada per als dies centrals de les seues Festes de Moros i Crisians" (06/06/2024)

15:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717677740989/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El regidor de Festes de Cocentaina, Javi Sansalvador, ha estat en programa Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy per a repassar totes les activitats que hi ha previstes en els dies previs als dies centrals de les festes de Moros i Cristians de la Vila Comtal com el sainet escrit per Pablo León, la Publicació en juny, la presentació de càrrecs o les voltetes en juliol i ja els dies centrals en agost.

També parlem d'aspectes com el procés participatiu per a elegir de les discòmobils de Festes o el fet que s'estrena aquest any la declaració de Festa d'Interés Turístic Autonòmic, com a pas previ per a demanar la declaració nacional. Aprofitem que Javi Sansalvador és també regidor de Serveis Socials per a parlar d'un nou programa d'ocupació que prompte es posarà en marxa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00