Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Política

Sandra Gómez explica a Ontinyent l’oportunitat que no podem deixar perdre el 9J.

La candidata socialista a les eleccions Europees ha defensat la candidatura socialista per seguir progressant amb Europa.

Sandra Gómez i José Muñoz a Ràdio Ontinyent

Sandra Gómez, candidata socialista a les Eleccions Europees d’este diumenge 9 de juny, s’ha reunit este dijous amb el president d’ATEVAL, Pepe Serna i membres de l’associació. A la reunió també ha participat el síndic socialista a les Corts, José Muñoz. En l’encontre han parlat de les preocupacions del sector tèxtil, una indústria que a la Vall d’Albaida ofereix molts llocs de treball i també han conversat de les oportunitats de finançament que estan oferint les ajudes que provenen de la Unió Europea tant per al sector empresarial com per als ajuntaments. L’equip socialista es traslladava després als estudis de Ràdio Ontinyent on feia estes manifestacions:

Sandra Gómez parla de les ajudes de fons europeus

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717683128406/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Així mateix, Gómez ha defés que “més PSOE és més Europa” perquè, ha explicat, que “només hi ha dos opcions per a Europa: Una Europa de Més integració, més cohesió, més fons pensats a invertir en un futur millor, més escut social, més serveis públics i una altra de més austeritat, més salvés qui puga, més homes de negre, més liberalisme, més privatització en favor dels seus negocis, més fons voltor”. “Guanyarem estes eleccions perquè ens juguem que el PP pacte amb forces d'ultradreta que no creuen en la Unió Europea”, ha subratllat.

Sandra Gómez explica perqué votar la candidatura socialista

00:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717683233735/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Per la seua banda, el síndic socialista a les Corts, José Muñoz ha alertat que “Mazón no porta ni un any en el Govern i ja està fent el pitjor del Partit Popular amb eixa festa d'autobombo” i ha explicat que “fa una festa, però no gestiona, només hi ha un 3% del pressupost executat”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00