Fútbol

L'Atzeneta UE ha de guanyar per seguir somiant

Demà a les 19:00 de la vesprada a Sant Vicent del Raspeig els taronja busquen ajornar dos setmanes les seues vacances

Els jugadors de l'Atzeneta UE celebren el momentani 1-0 de Salva Martí

Tot o res. L’Atzeneta UE es juga seguir endavant amb el somni de l’ascens o finalitzar la temporada dos setmanes abans dels que els agradaria. L'encontre, que els enfrontarà al jove Español, serà a Sant Vicent del Raspeig demà dissabte a partir de les 19:00 de la vesprada.

El conjunt de Berna Ballester va ser superior al jove Español en el partit d’anada disputat a El Regit, però no va aconseguir materialitzar-ho amb un resultat positiu. El gol de Salva Martí, sumat a les poques aproximacions del Jove Español semblava que donaria avantatge als ‘Taronja’ per al duel de tornada, però en l’ocasió de més perill, una de les poques de fet, els alacantins, José Garcia va aprofitar un rebuig curt de Ferri per colar el baló a l’escaire aprofitant que el porter estava fora de la porteria i posar l’1-1.

Amb aquest resultat els pupils de Berna Ballester necessiten, com ja els passara fa dos setmanes a El Clariano, guanyar l’encontre per continuar somiant amb l’ascens, ja que un empat al final de la pròrroga classificaria als de José Manuel Mas i acabaria la temporada de futbol a La Vall d’Albaida.

Amb la baixa per la greu lesió d’Héctor Camps, sumat a la de Ferrán Zarzoso, l’Atzeneta encara l’encontre sense cap lateral pur, però amb la il·lusió de tornar a aconseguir una fita complicada, guanyar en Sant Vicent, on no va crear pràcticament perill en lliga, per accedir a la fase nacional d’ascens a Segona RFEF, en la que seria l’última eliminatòria.

Sigue el canal de Carrusel en WhatsApp
¡Bienvenido al canal de Whatsapp de Carrusel! Toda la emoción del deporte, EN DIRECTO. Dirige Dani Garrido

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00