Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
TRAGALUZ

L'IVAM Alcoi dedica este dissabte una jornada sobre 'Josep Renau i els seus mites'

Una conversa sobre la sèrie 'The American Way of Life', una visita guiada a l'exposició i una gimcana al voltant de l'obra del pintor, cartellista i fotomuntador valencià integren la proposta cultural amb accés lliure

Tragaluz-Entrevista a Ramón Escrivà sobre la jornada de Josep Renau a  l'IVAM Alcoi

Tragaluz-Entrevista a Ramón Escrivà sobre la jornada de Josep Renau a l'IVAM Alcoi

08:45

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717766739620/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) ha organitzat la jornada Josep Renau i els seus mites sobre el pintor, cartellista i fotomuntador valencià. Aquest dissabte serà la celebració a l'IVAM CADA Alcoi que s'encetarà a les 11 hores amb la benvinguda als assistents i a les 11:45 hores està prevista la conversa entre Ramón Escrivà, el comissari de l'exposició Josep Renau: fer l'art operatiu. Dissenyar l'avenir (i que actualment es pot visitar a l'IVAM d'Alcoi) i Jordi Costa, cap del departament d'exposicions del CCCB de Barcelona, sobre la sèrie The American Way of Life. En Tragaluz, hem rebut a Escrivà qui ha avançat del que parlaran en aquest encontre que, al final del mateix, obriran la possibilitat als assistents de formular preguntes.

Rere la conversa, hi haurà una visita guiada a l'exposició de Renau i, per la vesprada, a les 18 hores, s'oferirà el taller 3.024 Odissea en l'IVAM Alcoi. Segons conten des de l'organització, es tracta d'una gimcana al voltant de l'obra de Josep Renau de la mà de l'artista i investigador Darío Cobacho. Amb la intenció d'obrir també la jornada al públic familiar, es proposa un recorregut per la mostra des dels enigmes, l'observació i el joc, en una visita plena de reptes a tots els públics.

Com avantsala a aquesta jornada, aquest divendres, a les 18 hores, en el Centre Cultural La Nau de València es visitarà l'exposició Pintar enfront de tot, en la qual s'analitzarà la vinculació professional entre l'obra de Josep Renau i la que va ser la seua esposa, l'artista Manuela Ballester.

En l'entrevista, Escrivà també explica qué podem veure a l'exposició de Josep Renau, que s'exhibix fins al 8 de setembre, i anima a assistir a la jornada d'aquest dissabte amb entrada lliure.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00