Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad

Carles Cortés: "En el llibre 'Diaris creuats' parle de problemes d'adolescents d'ara que continuen sent els mateixos de fa anys"

L'escriptor alcoià ha publicat després d'un parèntesi una nova novel·la protagonitzada per dos joves amigues, Naiara i Gemma, a través dels seus diaris personals, que ja està a les llibreries, que acaba de presentar a Alacant i que espera fer-ho a Alcoi després de l'estiu

Carles Cortés, en l'estudi central de Ràdio Alcoi

Carles Cortés: "Tenia ganes de traure un nou llibre que parlara sobre aquesta temàtica" (10/06/2024)

14:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718022815456/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'escriptor i catedràtic alcoià Carles Cortés ha publicat un nou llibre després d'un parèntesi de cinc anys que porta per nom 'Diaris creuats' d'Edicions Voramar, publicació que acaba de presentar a Alacant i que espera poder fer-ho a Alcoi passat l'estiu, encara que la novel·la està a les llibrerries a disposició dels lectors. Just al poc de publicar-la, ha estat a l'estudi central de Ràdio Alcoi explicant que tot i que parla dels problemes de dos adolescents actuals, Naiara i Gemma, aquests són els mateixos de fa anys, fins i tot durant la mateixa adolescència de l'autor, com la soletat, la falta d'acceptació, el rebuig... en l'àudio adjunt podem escoltar les seues reflexions que ha expressat en el programa Hoy por Hoy Alcoy. També parlem sobre la Trobada d'Escoles en Valencià que just va tindre lloc a Tibi, la localitat a la que resideix.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00